Astrologia

Astrologia on ainutlaatuinen työkalu joka mahdollistaa meille tietoisuutemme sisäisten mekanismien ja psyyken toimintamallien tutkimisen. Astrologia on muinainen metodi joka on kehittynyt tuhansien vuosien saatossa jonka avulla kykenemme muuttamaan selkeämmiksi sisäisessä maailmankaikkeudessamme ilmeneviä okkulttisia resonansseja ja niiden suhdetta ulkoiseen maailmankaikkeuteen.

Tarkkaavaisesti tulkitsemalla taivaankappaleiden syklejä, pystymme selkeällä analyysillä ja intuitiolla tunnistamaan omasta henkilökohtaisesta kartastamme miten kaikki ”astrologiset ilmiöt” ovat syvässä vuorovaikutuksessa elämämme sisäisten ja ulkoisten ilmiöiden kanssa. Kykenemme löytämään täten suoran polun jonka kautta voimme tunnistaa olemuksemme todellisen alkuperän.

Kaikista olennaisin asenteemme tulee olla vastuun ottaminen omista projektioistamme ja tämänhetkisestä elämäntilanteestamme. Oikeanlaisella harjoituksella ja sinnikkäällä työskentelyllä pystymme muuttamaan sisäiset tottumuksemme jotka pitävät meidät tiedostamattomuuden kahleissa ja siten estävät meitä elämästä tietoista ja todellista elämää. Tarjoan sinulle mahdollisuuden ylittää nämä tottumukset sekä elää täysillä ja kokonaisvaltaisesti, sydämestäsi esiin kumpuavalla luonnollisella tavalla.